Welkom

Text

Over ons​

Welkom bij Target2Ten – waar iedereen tot bloei kan komen. Op basis van christelijke principes, geloven wij bij Target2Ten dat iedereen alles heeft wat nodig is om succesvol te zijn. We zijn gepassioneerd over het helpen van mensen. Wij geloven dat je met de juiste mindset en ondersteuning je bewust kunt worden van je kwaliteiten en capaciteiten. Je zult ze op een effectieve manier kunnen gebruiken om je doelen te bereiken.

Door middel van coaching en counseling en een scala aan trainingen en cursussen bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt voor persoonlijke/professionele groei en succes. Ons vriendelijke team zet zich in om je te helpen je sterke punten te identificeren, je kennis uit te breiden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te verwerven tijdens je reis. Wij bieden een veilige, aanmoedigende omgeving voor onderzoek en ontwikkeling – waar advies zonder oordeel je op weg helpt naar het bereiken van je ambities. Meld je vandaag nog aan en neem de leiding over jouw toekomst!

Diensten

Individuele coaching

Bij Target2Ten begrijpen we dat je soms een extra impuls nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarom bieden we individuele coaching door ervaren coaches die je begeleiden om steeds dichter bij je doelen te komen.

Onze Target2Ten coaches zijn er om je te begeleiden bij het ontdekken van de beste manier om jouw persoonlijke doelen na te streven, terwijl ze je praktische strategieën aanleren en je onderweg steunen. Met onze één-op-één coaching op maat kun je gestaag vooruitgang boeken bij het verwezenlijken van je dromen zonder je zorgen te hoeven maken over onnodige omwegen.

Wanneer je bij ons komt voor individuele coaching, profiteer je van op maat gemaakte feedback die specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelstellingen. En met een expert aan je zijde die je helpt bij lastige beslissingen en uitdagende obstakels, wordt het gemakkelijker dan ooit om de eindstreep te halen en blijvend succes te boeken.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact op met Target2Ten voor een persoonlijke coaching sessie met een van onze ervaren coaches en begin met het zetten van stappen om uw ambities waar te maken.

Groep coaching

Zijn jullie op zoek naar een manier om de dynamiek van jullie team beter te begrijpen, of willen jullie gewoon nieuwe manieren vinden om de productiviteit te verhogen? Bij Target2Ten bieden wij groep coaching die je kan helpen deze doelen te bereiken.

Onze coaches hebben uitgebreide ervaring met het helpen van teams om obstakels te overwinnen, samenwerking te bevorderen en de algehele efficiëntie te verbeteren. Onze sessies zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke individuele groep. Wij bieden zowel persoonlijke bijeenkomsten op onze locatie als bij jou op de zaak, maar ook virtuele opties voor onlinebijeenkomsten.

Wanneer je met Target2Ten werkt, wordt je team bij elke stap begeleid. We stellen een uitgebreid programma op dat speciaal ontworpen is om de doelstellingen van jouw groep te bereiken. We helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bouwen voort op bestaande vaardigheden om zinvolle groei in het team en de organisatie te bevorderen.

Wij geloven dat met de juiste begeleiding elke groep de volgende stappen kan zetten naar betere communicatie en meer succes. Laat ons jouw partners zijn in deze reis – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons Group Coaching programma!

Business counseling

Bij Target2Ten zijn we toegewijd aan het bieden van goede begeleiding en steun aan bedrijven om hen te helpen een succesvol en winstgevend bedrijf op te bouwen met het beste team. Wij helpen de beste teams te bouwen om praktische oplossingen voor uitdagingen te vinden, het bedrijf naar een hoger niveau te tillen en de doelstellingen te bereiken.

In welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt, van pre-startup tot groei, Business Counseling kan jou de hulp bieden die je nodig hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Of je nu een eigen bedrijf begint of al een bedrijf hebt, Business Counseling is er om jou te helpen je doelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze business counselors. We kijken ernaar uit om jou te helpen je bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn.

Vertrouwenspersoon

Bij Target2Ten erkennen we het belang van psychologische veiligheid voor werknemers in bedrijven. Wij helpen bedrijven een veilige en respectvolle werkomgeving te bieden voor alle teamleden. Een deel van die inzet is het aan boord hebben van een externe toegewijde vertrouwenspersoon.

De rol van deze vertrouwenspersoon is om begeleiding, advies en emotionele steun te bieden in moeilijke of stressvolle tijden. Of het nu gaat om conflicten tussen werknemers en managers, pesterijen of intimidatie, onveilige of overweldigende gevoelens, onze vertrouwenspersoon is er om in vertrouwen te luisteren en middelen, oplossingen en begeleiding te bieden.

Als u een veilige en respectvolle werkomgeving wilt bieden voor alle teamleden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoger management

Ben je een CEO, CFO of COO en wil jij jouw leiderschap naar een hoger niveau tillen? Dan is coaching een instrument van onschatbare waarde om jou te helpen je doelen te bereiken.

Bij Target2Ten bieden wij coaching op maat voor topmanagers. Wij helpen topmanagers hun professionele doelen te bereiken en sterkere leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Met onze persoonlijke coaching sessies stellen we een op maat gemaakt plan op om jou te helpen op je sterke punten te bouwen en de nodige vaardigheden te ontwikkelen om een effectieve leider te zijn. We helpen jou om de verwachtingen van een topmanager te begrijpen, om ambitieuze doelen voor jezelf en je team te stellen en te bereiken, en om inzicht te geven in hoe je omgaat met de uitdagingen die horen bij een topfunctie.

Wij streven ernaar het beste in onze cliënten naar boven te halen door hen tijdens elke sessie uit te dagen en te motiveren. Ons belangrijkste doel is dat onze cliënten meetbare resultaten zien door verbeterde leiderschapsprestaties. Als u klaar bent om een betere leider te worden, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze op maat gemaakte coaching diensten uw carrière kunnen bevorderen.

Neem contact met ons op